small-dialog

Upozornění


Chystáte se vstoupit na stránky s erotickou a sexuální tematikou, přečtěte si proto prosím pozorně následující instrukce:

Stisknutím tlačítka 'SOUHLASÍM' potvrzuji, že

Pokud nesplňujete byť i jenom jednu podmínku uvedenou pod body 1 až 5, opusťte prosím ihned tyto stránky.

Pokud splňujete všechny podmínky uvedené pod body 1 až 5, jste oprávněni vstoupit.

Souhlasím a potvrzuji výše uvedené.

SOUHLASÍM

Zboží bylo vloženo do nákupního košíku.
    SPECIÁLNÍ NABÍDKA
  • Torzo muže s penisem, Pipedrea..
    11 800 Kč 14 980 Kč
  • Realistic XXX Torso-masturbato..
    12 900 Kč 14 700 Kč
  • Love Machine sexuální pomocník..
    7 990 Kč 13 300 Kč
  • Torzo ženy, Pipedream Extrem
    6 500 Kč 7 300 Kč
  • Latexová kombinéza Catsuit se ..
    3 900 Kč 6 600 Kč
  • Sexy stroj mašina Lousiana L..
    3 900 Kč 5 900 Kč
  • Boty Rosisnur
    770 Kč 5 700 Kč
  • Latexový overal se zipem LateX
    3 300 Kč 4 400 Kč
  • Latexové body se zipem
    1 990 Kč 3 620 Kč
  • Latexové minišaty se zipem
    2 900 Kč 3 300 Kč

OCHRANA SOUKROMÍ A OCHRANY ÚDAJŮ

 

Aktualizace zásad ochrany soukromí a ochrany dat ([zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a obecným nařízením o ochraně osobních údajů - nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 (dále také jen jako GDPR).

  

ZODPOVĚDNÝ ZA ÚPRAVU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

www.emace.cz  je webová stránka propagovaná a spravovaná společností Milan Celner - emace, IČO 10604201, zapsána Magistrát města Frýdku-Místku, sp. značka ŽÚ/2533/2014/Ora, určená k komercializaci zboží a služeb spotřebitelům starším 18 let.

 

Ve společnosti Milan Celner- emace rozumíme, že použití vašich osobních údajů vyžaduje vaši důvěru. Podléháme nejvyšším standardům ochrany osobních údajů a vaše osobní údaje používáme pouze pro jasně určené účely a v souladu s právy na ochranu dat.

 

Tyto zásady ochrany soukromí a osobních údajů jsou navrženy tak, aby vám pomohly pochopit postupy a podmínky, za kterých Milan Celner - emace, používá a ukládá vaše osobní údaje.

 

Vzhledem k tomu, že se zákony a předpisy týkající se technologie a ochrany osobních údajů neustále vyvíjejí, mohou být tyto zásady periodicky aktualizovány. Přístupem k webu nebo jeho využíváním souhlasíte s těmito zásadami ochrany osobních údajů. Pokud z jakéhokoli důvodu nesouhlasíte s našimi podmínkami a radíte smazání účtu, můžete tak učinit níže popsanými způsoby.

 

Tato pravidla se vztahují na shromažďované informace:

 

  • Na našich stránkách nebo přes ně,
  • Prostřednictvím komunikace se společností Milan Celner - emace prostřednictvím e-mailu nebo jiné elektronické služby zasílání zpráv,
  • Při vytváření uživatelského účtu na webu,
  • Když se zaregistrujete, obdržíte naše informační bulletiny.

 

Veškeré osobní údaje budou uchovávány pouze v zákonem stanoveném období s ohledem na jejich zachování a záruky mlčenlivosti a důvěrnosti doporučené obecným nařízením o ochraně údajů (GDPR).

 

 

1 - Které údaje shromažďujeme?

V závislosti na povaze a účelu interakce se službou Milan Celner - emace můžeme sbírat následující údaje:

 

- E-MAIL ADRESA - musí být poskytnuto, pokud chcete vytvořit uživatelský účet, komunikovat s námi prostřednictvím kontaktních formulářů a / nebo přijímat naše informační bulletiny,

 

- IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE - např. Jméno, Heslo, Datum narození, Telefonní číslo lze vyžádat v kontaktních formulářích nebo při registraci účtu a použít pro zpracování objednávek,

 

- HISTORIE ZÁKAZNÍKA - jmenovitě nákupy, stav objednávek, opuštěné vozíky, stížnosti, náhrady, přidělené poukázky, vyměněné zprávy,

 

- NAVIGAČNÍ ÚDAJE - týkající se způsobu, jakým web používáte, včetně: IP adresy, používaného prohlížeče, trvání prohlížení, historie vyhledávání, použitého operačního systému, jazyka a stránek,

 

- ÚDAJE O NÁVŠTĚVÁCH NA WEBOVÉ STRÁNCE - včetně cookies, dat o provozu, logů a datových nebo komunikačních zdrojů, které používáte při přístupu na naše webové stránky,

 

- Údaje o objednávkách, jako je adresa, daňové identifikační číslo a bankovní informace, jsou nezbytné pro účely zaslání objednávek, plateb a / nebo fakturace.

 

2 - CO JE POUŽITÁ DATA?

V závislosti na povaze a účelu interakce se službou Milan Celner - emace  se vaše data shromažďují pro následující účely:

 

  • Kontakt a řízení zákazníků,
  • zpracování, platba a doručení objednávek,
  • zasílání propagačních bulletinů (pokud jste se o to zaregistrovali),
  • Zlepšit zážitek z prohlížení na webu a zabránit tomu, aby uživatel musel znovu a znovu zadávat stejné informace,
  • Analyzovat údaje o provozu a webu, aby bylo možné měřit počet uživatelů a následně usnadnit jejich používání,
  • Získat informace pro statistické účely.

 

Odmítnutí poskytnout určité údaje může vést k nedostupnosti určitých služeb.

 

3 - Kdo má přístup k datům?

Za účelem zajištění maximální bezpečnosti a soukromí našich zákazníků jsou shromažďované údaje zpracovávány a přístupné zaměstnancům společnosti na základě kritéria "potřebu vědět" a pouze v rozsahu výše uvedených cílů.

 

Abychom vyhověli našim povinnostem týkajícím se zpracování a objednávání, možná budeme muset sdílet vaše údaje se partnerskými organizacemi společnosti Milan Celner - emace , přičemž vždy pamatujeme na sdílení pouze nezbytně nutných údajů s co nejmenšími organizacemi.

 

Proto můžeme sdílet vaše data s:

 

  • společnosti pro zpracování plateb online (např. Gopay)
  • nákladní společnosti (např. Česká pošta, Geis, PPL a ost. ...)
  • společnosti pro správu e-mailu
  • spotřebitelské společnosti
  • kanceláře IT
  • účetní kanceláře

 

4 - JAK SE DLOUHODNĚ UCHOVÁVÁ MY DATA?

Data uchováváme pouze po dobu, která je nezbytná pro účel, pro který byla shromážděna.

 

Tato doba uchovávání se liší podle údajů, jelikož může být ovlivněna povahou a účelem sběru. Podobně některé právní povinnosti stanoví konkrétní dobu skladování.

 

5 - BEZPEČNOST DAT

Používáme řadu bezpečnostních opatření, včetně nástrojů pro šifrování a ověřování, které pomáhají chránit a udržovat bezpečnost, integritu a dostupnost vašich osobních informací. Všechna data použitá na nosičích jsou chráněna hesly a případně uloženy na bezpečném místě.

 

Zatímco přenos dat přes internet nebo webové stránky nemůže zaručit úplnou bezpečnost při vniknutí, my a naši poskytovatelé služeb a obchodní partneři vyvíjíme maximální úsilí o zavedení a udržování bezpečnosti všech dat.

 

 

====================================

 

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

 

Vyřízení objednávky a řešení případných reklamací.

Abychom vám mohli odesílat objednávky a zajistit efektivní vyřešení vašich případných požadavků a reklamací, zpracováváme vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu.

Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání záruční doby.

Zasílání newsletteru a obchodních nabídek. Abychom vás mohli informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracováváme vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který nám poskytujete při vyplnění registračního formuláře a který můžete kdykoli odvolat.

Pro lepší kvalitu našich služeb spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu. Těmito zpracovateli jsou: Google, pro navigaci na adresu prodejny). Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme.

 

Provozovatel prohlašuje, že osobní údaje jsou pod stálou kontrolou a prodávající disponuje kontrolními, technickými a bezpečnostními mechanismy zajišťujícími ochranu zpracovávaných údajů před neoprávněným přístupem nebo přenosem, před jejich ztrátou nebo zničením, jakož i před jiným možným zneužitím. Veškeré osoby, které s osobními údaji kupujících přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních či smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti.

 

Provozovatel osobní údaje inzerentů předává pouze státním orgánům, resp. dalším subjektům v rámci plnění zákonných povinností stanovených zvláštními předpisy, dalším subjektům, pokud je to nezbytné pro ochranu práv provozovatele, specializovaným externím subjektům (zpracovatelům), které pro provozovatele provádějí zpracování na základě příslušné smlouvy o zpracování osobních údajů.

   

Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na emailovou adresu emace@seznam.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Od 25. 5. 2018 začíná platit nové nařízení Evropské unie o nakládání s osobními údaji obecně známé pod zkratkou GDPR. V souvislosti s tím je nezbytné, aby každý registrovaný uživatel na serveru www.emace.cz souhlasil se zpracováním osobních údajů. Provozovatelem serveru www.emace.cz  je  Milan Celner-emace, IČO 10604201,  (dále jako Provozovatel), se sídlem 679, Dobrá 73951)


Údaje, které Provozovatel shromažďuje v souvislosti s registrovanými uživateli na serveru www.emace.cz, mohou obvykle obsahovat jméno a příjmení uživatele, e-mail, přezdívku, použité heslo, údaje zadané v rámci registrace a údaje o aktivitě uživatele na serveru emace.cz.


Souhlasem se zpracováním osobních údajů udělujete souhlas Provozovateli se zpracováním osobních údajů v rozsahu, v jakém byly od Vás poskytnuty, tedy v rozsahu registračního formuláře na serveru emace.cz a dále v rozsahu údajů a informací získaných v rámci Vašeho užívání serveru emace.cz. Zejména se tedy jedná o jméno, příjmení, pohlaví, datum narození, kontaktní informace, zemi a okres pobytu, elektronické údaje (IP adresu, cookies) a další údaje (dále jen Osobní údaje).


Právním základem zpracování Osobních údajů je tento souhlas. Na základě tohoto souhlasu je Provozovatel oprávněn zpracovávat Osobní údaje za účelem zajištění řádné realizace marketingových aktivit, vytváření průzkumů a obchodních statistik ohledně chování, zasílání obchodních sdělení ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti (včetně zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky), poskytování odborných a marketingových informací, to vše jakýmikoli prostředky komunikace, zejména prostřednictvím webových služeb, e-mailem, telefonicky a poštou. Provozovatel serveru emace.cz si vyhrazuje právo použít e-mailové adresy či čísla mobilních telefonů registrovaných uživatelů k zasílání informací o novinkách a nových službách. Součástí těchto sdělení mohou být také reklamní sdělení, cílené obchodní nabídky, marketingové výzkumy a analýzy za využití údajů získaných z výzkumů anebo z veřejně dostupných zdrojů.


Provozovatel Vás může také oslovit v rámci marketingových výzkumů a analýz za účelem zkvalitnění poskytovaných služeb v rámci serveru emace.cz. Za účelem realizace těchto nabídek a oslovení může Provozovatel využít smluvní zpracovatele. 


V případě umístění bezpečnostních kamer na kamenném obchodě, jsou ty kamery umístěny pro bezpečnost zákazníků, proti krádeži apod. Kamery neukládají žádná data ani o zaměstnancích a ani o zákaznících. Jsou pouze pro okamžitý současný obraz. Jiné kamery umístěné v prodejně mohou být i např. pouze atrapy a nejsou schopny nic snímat. Bohužel krádeže mají stále stoupající tendenci, proto jsou použity i kamery pro kontrolu.